lauantai 9. helmikuuta 2008

Uus vuosi ja uudet kujeet! 1.1.2008

Se on meitsi taas terve! Niin ja hyvää uutta vuotta! Joulu meni melkoises tohinas. Lahjat on jo kirjaimellisesti syöty ja nyt on katseet suunnattu taas kohti ens joulua. Aivan nappiin ei kuitenkaan lomat menny sillä meitsiltä pääsi pikku vahinko. Pissasin nimittäin ylikivan Marjaana-tädin matolle jouluna. Pyydän anteeksi. Johtui varmaan joulustressistä. Mut vieläkään en oo saanu pesulalaskua vaikka oon odottanu joka päivä sitä luukusta. Jos Marjaana-täti luet tätä niin lähetä lasku!

No mitäs muuta joo. Uutena vuotena sain uuden lempi-nimen. Mikko-sedät kutsui mua pommikoiraks. En nääs pelänny pommeja yhtään. Päinvastoin olisin halunnu sytyttää pari papattia itsekin. Sädetikut on lälläreitä varten. Kunnon jyskyä sitä pitää olla.

Niin ja niinku kuvasta näkyy niin Anna-täti lainas mulle hienon puzzlen. Aluks en hiffannu yhtään mut nyt oon jo kehittynyt. En kuitenkaan ihan kotimaista kärkitasoa. Pitäis tää tuoda kyl Anna-tädille takaisin joku päivä. Laina-aika on jo umpeutunu. Siitäkin luvasssa sakkoja. Noh, iskä maksaa.

Ei kommentteja: