maanantai 6. elokuuta 2007

Mamma sai lahjan! 4.8.2007

Ny on kuulkaas Farmi-Armista tullu kouliintunu tappaja. Tuossa kun oltiin landella ni siellä se aitan takana mennä viiletti. No siis myyrä. Mä nimesin sen Lahtiseksi, kun se oli niin leppoonen. Mut mamman yöunien takaamiseks meikän oli otettava siltä nirri pois. Ittestäni ylpeenä kannoin Lahtisen mammalle, mut se tyhmä ihminen alko vaa kirkuu ja hyvä ettei hypänny puuhun. Noh, kun ei kelvannu aloin sitte ite leikkii Lahtisen kanssa. Siinä vaiheessa mamma huus iskän avuks... ja pakkohan se oli uskoo kun iskä karjaisi... Ihme hitleri!!!

Ai että mää nautin tosta lande-elämästä! Kukaa ei saa mua kiinni, mut ruoka-aikoina oon aina paikalla! Uhkasvat laittaa meitsille punasen rusetin ja kulkusen hännänpäähän ni näkisvät ja kuulisvat missä meen kun viipotan tutkimassa rantakaislikkoa. Nörtti-iskä on puhunu jostaa himputin GPS-pannastakin. Se olis kuulkaas pojat viimonen niitti!

Jukran pojat, se alkaa olla meikällä sitten kesälookkikin. Koko viikon on mamma ollu karvojen kimpussa. Alkuun meinas mennä hermo kun olis ollu paljon tärkeempää tekemistä kun olla jököttää paikalla toisen nipisteltävänä. Mut kyllähän siihenkin tottu. Menköön, onhan nyt kesä. Mut kyllä sen huomas et mamma on todellinen vasta-alkaja tässä meitsin karvatouhussa, pari klanii kohtaa ja sillee... Onneks ihanat koiraimmeiset ymmärs hädän ja meitsi saa siistin lookin kunhan palataan takas sivistyksen pariin.

Ei kommentteja: