tiistai 5. kesäkuuta 2007

Luonto kutsuu! 1.6.2007

No se on Harmi-Armi pöndeltä terve! Meikä se vaan otti tähän rakoon ny kesäloman sitten ja karistin kaupungin pölyt tassuista. Lährettiin möksälle möksäämään. Kerrankin mie sain juosta niin että napatyrät paukku. Oli niin paljon heinää ja havua ettei tahtonu etehensä nähdä!

Mut kohokohta oli kyl ku meikä läksi uimaan! Joo-0! Vettä tuli ku aisaa ja katoin ettei täs ny mitään häviä jos vähän pulahtaa. Noh, en mää ny sit mitään kuntotestiä lähteny uimaan ku oli niin turkasen kylmää vettä. Siinä ny vähän vetelin koiraa rannan tuntumas. Mut porukat vaan kirkuen ihmetteli. Eivät taida tietää että meikämimmi se ei pelkää mittään!

Mitäs muuta. Niin joo! Merikärmes luikerteli kans vastaan mut katos saman tien mettään. Voi hesus sitä myllyä jos olisin sen lieron saanu kiinni. Riehuttua tuli muutenkin niin että nyt ei oo jaksanu ees blogia päivittää. Eilenkin jouduin ottaan matsia naapurin Jerryn kans. Porukat nauroi et sain dunkkuun mut meikä ei ees vedelly täysillä. Kuhan ny avotassua hiukan viljelin sinne tänne.

Niin joo, Suomikin otti tosiaan kuonoonsa Serbialta. Kyl oli hävettävä suoritus. Mut minkäs mahdat ku on niin huonoja pelaajia. Pitäis taas itse olla kentällä räksyttääs. No mut joo, lisäsin muutaman kuvan taas galleriaan. Semmoisia missä en näytä niin pullukalta. Käykääs kurkkimas, katellaan!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Olisit kyl voinut varoittaa että oot lähdös uimaan. Nyt en saanut sitä nauhalle. Grrr...