perjantai 4. joulukuuta 2009

Matofakin päk in pisnes! 4.12.2009

No huh huh! Se on meitsi taas takaisin! On ollut rankkaa, ei oo edes koneelle päässy täs hulinas. No joo, on tää varmaan teillekin ollu rankkaa, sen verran monta miljoonaa kävijää tääl käy päivittäin ähkimäs.

Mut joo, oon joutunu aivan vaihtomieheks vilttiketjuun täs perhees mut siitä on tultava ny loppu! Oon hyppiny sohvalle viimeiset pari viikkoa ja kierrelly porukoita ku hullu roburipuuroa. Eiköhän ala pikkuhilijaa päät kääntymähän. Ei tuu kuuloonkaan et meikäläinen jää näin vähälle huomiolle.

Mut ei hätiä mitiä, mulla on lohdutuksena tuossa video vanhoilta vietnamin ajoiltani. Niinku monet tietää niin oon poliittisesti valveutunut aina ku koirien oikeuksia aletahan polkemahan. #¤"#¤!!! Ehkä mä tällä liikkeellä saan muutkin kaverini mukaan taisteluun.

Niin joo, kavereista puheen ollen mullahan ei niitä oo koskaan ollut. Mut nyt on tullu pari potentiaalista ehdokasta: Iines ja Sessi! Tervetuloa vaan kerhoon! Innolla odotan heidän tulevia webbisivujaan. Siihen asti moro!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Makeeta Army Armi! Nyt Iidat ja kumppanit matalaksi ja ota asemasi takaisin!

t. Mauri veikka

Iines kirjoitti...

Armi, jo pelkän mainees perusteella sä oot mun idoli vaikkei olla viä ees tavattu! Tuuhan piipahtamaan vaatimattomaan majaani (yep, mut on eristetty päiväsaikaan YHTEEN huoneeseen, kuvittele!), niin katotaan saataisko munki asiat paremmalle mallille!
t. Iines

rossiaaro kirjoitti...

Palio susta on tääläkin kuultu ja pelekästähän positiivisiä sanomisia!Ristuksen komiaa notta oot taas pääsemäs takaasin omahan asemaas! Kyllähän se on justihin näin notta useiRen kuukausien jatkuvan univelan jäläkehen pöliämpikin poppoo ymmärtää nakin arvon!=) Terveesin, burmansimpanssi Aaro, yks nakki ja muu meirän perhe.
-"Minoon isoo ja vanaha äijjä niinku miataa mutta KOSKENKORVALTA (se likööripitäjä) kotoosin ja kipiät lonkat ei kestä enää hiihtua!"

Armi kirjoitti...

No niin, ensinnäkin Mauri-veljelleni terveesiä että hyvältä näyttää tää mun ykköslapsen asema. Mie oon aina ensimmäisenä isäntää vastas ku se tuloo töistä. Se jos jokin todistaa kiistattomasti kuka on iskän paras kaveri!

Ja Iines! Mää tuun vapauttamahan sut heti kun ehrin! Eiköhän niitä neliöitä ala sullekin tippua ku jyrsitään yhdessä isännän pelisukkiin pari reikää varoitukseksi!

Terveisiä myös Koskenkorvalle! Välillä tuloo pysähryttyä sinnekin ottaan parit huikat... vesi-kiposta! Se tosin johtaa sit siihen että täytyy tehdän tarpeet siinä Jari Mäen pihassa vapaudenpatsaan juurella!

rossiaaro kirjoitti...

Haloo, ristuksen pitkä aika on viärähtäny ku siältäpäin jotaki uutisia kuuloo. Notta mikä on?

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä postaus