lauantai 6. lokakuuta 2007

Kutsumattomia vieraita! 8.9.2007

Moooooooooooooosh! Se on Harmi-Armi taas online! Kauan piti odottaa että pääsin koneelle! Mamma on kattokaas ollu niin hellyyrenkipiä notta mun on pitäny paijaalla sitä illasta toisehen. No ny se on sen verran rauhoottunu että kerkesin miäkin ottaa kupin kaakaota ja istahtaa turisemaan tähän.

Heräsin kuulkaas tuas yks aamu kotua ja huomasin et meidän eteesen lattialla on iso sininen möykky. No määhän kävin kimppuun samantiän. Kauan se vikuroi vastaan mut antautu sitten lopulta. Loppujen lopuksi se paljastui sen kesäisen myyrän isoveljeks jonka mää mökillä pongasin. Tää oli kyl kivempi myyrä tää isompi. Annoin sille nimeksi Jimi Hendrix Lahtinen ku näytti tua skeban soittaminen luonnistuvan. Kummisetäkin kävi kokeilees muttei sille voinu antaa oikein mitään kolmea sointua vaikiampaa...

Jaa no mitähän muuta. Yks päivä tuos maistui matto niin hyvältä että porukat otti taas verkot vesille. No mä raivasin sit vähän lisätilaa ittelleni hyppimällä tuota vaneria vasten ja pissimällä "vahingos" pitkin kämppiä. Kummasti tuli taas lisätilaa. Oon mie ny vähän taas ollu kiltisti, jättäny kengät ja matot rauhaan ja tolleen. Mut ei tämä tähän jää, kohta kajahtaa taas! Buhahahahaaaaa. No niin no nii katellahan.

Ei kommentteja: