lauantai 6. lokakuuta 2007

Järjestysmieskurssilla! 29.9.2007

Sain tuos yks päivä lahjaks kuvassa näkyvän liivin ja tulkitsin sen niin että järjestysmiestä (tai naista) meitsistä alettiin tekemään. Ja kyllähän nämä seudut ovatkin jo kaivanneet pientä putsausta. Päivittäin täällä tulee itekin tapeltua. Ehkäpä nyt noi isommatkin koirat pitävät turvat tukos ku virkamiehen vastustamisesta napsahtaa isot sakot.

Ensimmäinen tehtävä oli heti yöpartiossa ja ei ollu kyllä sieltä rauhallisimmasta päästä. Joku sivari oli ajanut Golfinsa mettään, toinen oli saksinu koirapuistoon reijän ja illan päätteeks piti sit käydä nuohoamas paikallinen tanssilava. Mut se on ku on kerran vetäny liivin päälle niin tuleehan siinä tietty vastuu ja velvollisuus. Kaikkea en ammattini vuoksi saa raportoida mutta räikeimmät ylilyönnit tuon kyllä esiin. Siihen asti turvallista matkaa vain kaikille ja muistakaa jättää nämä valvontatehtävät meille ammattilaisille!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivaa, että oot bäk in pisness!
Kuulin, että sulla on ollu sellainen yskä. Oliko ihan kauheeta?

Meidän eloon ei mitään ihmeellistä. Viikko sitten päästiin landelle ja saatiin päivystää talon alla monta päivää. Viime kesänä löysin sieltä mäyrän! Tai oli se jo kuallu, muttei kerrota kellekään. Toin ylpeänä mammalle sen kallon näytille kuin suuri metsästäjä konsanaan.

Lehdet on nyt ihanan värisiä ja rapisevat kivasti masun alla. Mukavaa syksyä!

terkuin Wanda

Anonyymi kirjoitti...

Vähän sä oot Armi rohkee... Mä en kyllä uskaltais olla noin rohkee vaikka mulla olis noi liivit!

Mä luulin, että sä oot hävinny johonki ku ei mitään uutta ilmestyny tänne, mut ei...

Me vaan hengaillaan täällä maalla kun ei täällä oo muutakaa tekemistä... Mä reenaan noita metsäjuttuja ja sitte välillä joudun seisomaan pöydällä liikkumatta, sun elämä tuntuu vähän jännemmältä!

Mut hei, meilläki on ny ploki, kun kotisivut meni jotenki sekasin. Käy kattoo, vaikkei siellä mitään olekaa (ainakaan näin hienoo ku teillä). Mun mamma on ihan käsi sen plokin kanssa!

Nährään!

terveisin sun sisko Tellu

Armi kirjoitti...

Moi vaan koko suvulle tasapuolisesti!

Joo yskiny en oo enää moneen päivään ja meinaan siitä kyllä avautua kuhan pääsen koneelle taas kunnolla.

Joo ei nämä meidän porukat vissiin arvosta meidän metsästystaitoja ku aina olla kirkumas ku jonkun olion tuo suussa näytille. IHMEjengiä!

Hieno blogi on Tellulla! Kyllä se niin on että tietotekniikka kulkee meidän suvus. Karkeakarvaisia nörtti-mäyräkoiria, uus rotu!

No niin, lyön taas liivit päälle ja käyn tekemäs kierroksen. Välttäkää pimeitä koirapuistoja siskot! Wuf!